Sådan reducerer du risikoen for skader ved aftagning af Gelpolish

0
137

At fjerne gelpolish derhjemme kan være en forvirrende proces, som kan ofte efterlade de naturlige negle skrøbelig og svækkede. Men det behøver ikke være tilfældet. Med den rette viden og teknikker kan du minimere risikoen for skader og opretholde sundheden og styrken af dine naturlige negle. I dette blogindlæg vil vi udforske nøgletrin og tips til at reducere risikoen for skader ved aftagning af gelpolish. Fra skånsomme metoder til produktvalg, vil vi give dig de værktøjer, som du har brug for, til at opnå smukke negle uden at ofre deres helbred. 

Her er der en vejledning om de forskellige metoder til at fjerne gelpolish! Første metode vi skal gå i dybde med, er at aftage med en neglefil. Start med at forsigtigt med 100/180 grov fil, for at fjerne topcoaten og det farven, men enden du når ned til den naturlige negl, er det vigtigt at skrifte filen til 180/240 fil for ikke at skade den naturlige negl med en grove fil. Denne metode er hurtigt og nem, men man skal arbejde meget forsigtigt for ikke at skade overflade på den naturlige negl. Hvis man ikke tør at fjerne basecoaten med fil, kan man opløse den i acetone og så skubbe det af med neglebåndspind. 

Ønsker du at fjerne gelpolish med acetone? Så start med at file topcoaten og lidt af farven af med en grov 100/180 fil. Dette gør at acetone har nemmere ved at opløse resten af farven og basecoaten. Påføre acetone på frugfri wat og derefter påføre den på neglen og derefter hold wat fast med folie på fingre. Gentag dette trin på alle de negle, du ønsker at fjerne gelpolish på. Lad acetone sidde på dine negle i omkring 7 – 10 minutter, og derefter fjern en af gange. Brug en neglebåndspind til at skrabe de løse rester af gelpolish væk fra neglene. Oplever du, at gelpolishen er svær at fjerne, kan det være en rigtigt god ide at påføre nyt acetone og læg den på neglen igen i omkring 5 – 7 minutter. Acetonen kan godt udtørre neglen og huden, så det er vigtigt at give dine hænder og negle en god creme, når der er vant acetone. 

Når du har fjernet gelpolishen, er det en god ide at vaske dine hænder med varmt vand og sæbe, for at fjerne støv rester eller acetone rester. Til sidst så afslut med en god håndcreme og en god negleolie, så neglene bliver holdt sunde og friske. Oplever du, at dine negle knækker nemt, så anvend negleolie gerne 1 eller 2 gange om dagen, da det kan være med til at give dem den næring de mangler, for at kunne holde sig stærke.