5 STJERNETEGN, DER VIL FÅ DIT HJERTE TIL AT LØBE RUNDT LIGE NU

0
209

Af alle stjernetegn er der fem, der med stor sandsynlighed vil give dig hjertebanken lige her og nu. Horoskoper tilbyder den største samling af dybdegående artikler og grundlæggende information om astrologi og stjernetegnene, sammen med dit eget horoskop besøg siden 

Kamp, hold dig væk fra disse fem tegn.

Vædderen

Vædderen er det tegn, der er mest tilbøjeligt til at tage et slagsmål. De er impulsive, hidsige og aggressive. Hvis du krydser en Vædder, er du ude på en verden af smerte.

Tyren

Tyren er et andet tegn, der ikke er bange for at slippe luften ud. De er stærke, stædige og kan være voldsomt beskyttende. Hvis du lægger dig ud med en Tyr, beder du om en omgang tæsk.

Gemini

Tvillingerne er kendt for at være dobbeltsindede. De kan være søde og kærlige det ene øjeblik, og så vende sig om og være onde og ondskabsfulde det næste øjeblik. Hvis du er på den modtagende ende af en Tvillings vrede, kan du få en grim overraskelse.

Kresb

Krebsen kan være utroligt humørsvingende. De er følsomme og emotionelle og kan slå ud, hvis de føler sig såret eller truet. Hvis du gør en Krebsen vred, vil du fortryde det.

Leo

 Er stolte og kongelige, men de kan også være arrogante og egoistiske. Hvis du kommer på en Løvens dårlige side, vil de ikke tøve med at tage dig et niveau eller to ned.

Leos er stolte og royale, og de bryder sig ikke om at blive misrøgtet. Hvis du gør en løve vred, må du finde dig i deres vrede. Disse voldsomme væsner er ikke bange for at slås, og de får digAnd there you have it, the five zodiac signs that are most likely to beat you up if you cross them. Hvis du vil undgå et slagsmål, er det bedst at holde dig væk fra disse tegn.