Find en stemme til dit projekt

0
282
speaker

Alt bliver bedre med en god lyd. Er du i gang med at optage en reklamevideo til din hjemmeside, en intro til en podcast eller lave en app med et sjovt spil, kan det gøre lidt ekstra at give det voice-over. Det kan være et personligt projekt eller en opgave for din virksomhed, der kan komme i den rigtige retning med en professionel, behagelig stemme til at fortælle. Hvis du skal præsentere et produkt eller en event, kan det hjælpes på vej af en smuk, glad stemme. Er du underviser og laver små forklaringsvideoer for at hjælpe dine elever med at forstå tingene bedre, kan det mere tydeligt med en professionel speaker. Voice-over kan bruges til mange ting. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Find din stemme

speakstudiet kan du finde et stort udvalg af stemmer. Du kan lytte til eksempler på stemmerne og vælge den, der passer til dit projekt og din prisklasse. Det er ligegyldigt, hvilket medie du skal bruge indtalingen til, og om det er et mindre eller større projekt. Uanset om det er en hel lydbog, en sides manuskript til en kort reklame eller et spil, kan du finde en speaker. Du skal bare vælge dit medie, og hvor mange ord der skal indtales. Så får du med det samme et overslag over prisen og kan sende din forespørgsel til din valgte speaker. Det er nemt og hurtigt at finde ud af. Når det handler om indtaling, skal lydkvaliteten naturligvis være god. Der bliver brugt det bedste udstyr, og der en lydtekniker på opgaven, så du kan være sikker på at få den klareste lyd hver gang. Overlad trygt indtalingen til en speaker og gør dit projekt bedre.