Sådan styler du herretøj

0
318

Herretøj kan ved første blik se kedeligere og mindre varierende ud end dametøj, og det er også til dels rigtigt. Men du kan style dit tøj på mange måder og få forskellige udtryk frem hver gang.

Styling af herretøj kan faktisk være helt sjovt, og det bliver en måde, du kan udtrykke dig selv. Her kan du læse mere om, hvordan du griber dit tøj an, også selvom du shopper i herreafdelingen.

Moderne herretøj

Moderne herretøj er et vidt begreb, og i takt med, at traditionelle kønsroller indenfor tøj og interesser bliver nedbrudt, er der også mange flere muligheder indenfor mode.

Når du vil style til tøj, så tænk på, hvad du synes ser cool ud. Undersøg nogle forskellige stilarter og tøjsæt og se, hvad der helt præcis får dem til at skille sig ud.

Det kan være både svært og grænseoverskridende at opdatere sin garderobe og lære styling, men det er arbejdet værd. Et sejt look er muligt selv med simple påklædningsgenstande, og nogle gange er alt, du har brug for, bare at vide, hvordan du skal sætte det, eller hvilket tilbehør går med hvad.

Et klassisk look

Du kan selvfølgelig også altid vælge at gå den mere traditionelle vej. Gennem tiden er herretøj ofte blevet designet med kanter og lige hjørner, hvorimod dametøj er ”rundere”. For et klassisk look skal du sørge for, dit tøj ser mere firkantet ud, uden at være kedeligt eller for kasseagtigt.

Dét look kan du style og opnå ved at sørge for, dit tøj er velholdt og nystrøget. En strøget skjorte vil automatisk give dig lidt kant, og med de rette bukser og en god kropsholdning får du omgående et mere maskulint udtryk.

Når du styler herretøj, er selvsikkerhed desuden noget af det vigtigste, du kan have med.

Køb ordentligt herretøj

Men tøj er ikke bare tøj. Sørg for at have noget herretøj af en ordentlig kvalitet, så det faktisk ser godt ud. Det kræver ikke nogen særlig træning at se, hvis en skjorte er billigt produceret.

Det samme gælder dit tilbehør. Lad være med at overdrive, og få fat i få, simple accessoires, der kan være med til at binde hele dit look sammen. Herretøj kan sagtens styles til at være simpelt, moderigtigt og stilfuldt, men du kan også nemt ødelægge det og gøre det tacky.

Se på billeder af moderigtige kendte, hvis du er i tvivl om din styling.