Find de rette tagbøjler og få lettere dine skiene med på skiferie

0
505

En skiferie eller måske en kortere skitur bliver var så mere bedre, hvis du har dine egne ski med på turen. Og det kræver faktisk ikke så meget, at få brædderne sat på bilen.

 

Egne ski

Der er rigtig mange fordele ved at have dine egne ski me på skituren. Den vigtigste er naturligvis, at du kender skiene, og derfor med stor sandsynlighed får bedre skioplevelser. Men at have dine egne ski med gør også hele logistikken omkring skituren bedre. Altså du skal ikke stå i kø til at leje ski, og du kan komme meget hurtigere ud på pisterne. Spildtid på en skiferie er dumt. Det gælder om at udnytte tiden, mens pisterne og løjperne er åbne, og det gør du bedre, hvis du har dine egne ski med.

 

Find bedste tagbøjle

Med tagbøjler på taget af bilen er det super let eksempelvis at få spændt dine ski på taget, og være klar til at komme afsted. Men det er naturligvis vigtigt, at få den bedste tagbøjler i forhold til det behov som du har. Først og fremmest skal du sikre dig, at få valgt en tagbøjle, der er kompatible med den biltype, som du har. For det er langt fra alle tagbøjler, der passer til alle biler. Derudover kan du kigge på parametre som aerodynamik, på materiale og dermed friktionen i forhold til det du skal fragte plus bredden, der gør det muligt at fragte store ting samt naturligvis bæreevne.

 

Andre muligheder

Naturligvis er det muligt at benytte din tagbøjler til meget andet end at transportere ski. Du kan blandt andet påsætte en tagboks, og have det i boksen, som du gerne vil have transporteret. Det svarer til at få opgraderet din kapacitet til bagage.