Serviceeftersynet kan forlænge din bils levetid

0
716

Husker du at passe og pleje din bil? Hvis du forsømmer din bil over længere tid, risikerer du, at din bil slides ned hurtigere, og det kan hurtigt blive en dyr affære for enhver bilejer. Heldigvis behøves det ikke være sådan. Ved at overholde de regelmæssige serviceefterson og bilsyn, passer du godt på din bil og sparer samtidig penge.

Tag bilen til regelmæssige serviceeftersyn

De regelmæssige serviceeftersyn er dét, du skal prioritere allerhøjest, når det kommer til pleje af din bil. Serviceeftersynet er din garanti for, at din bil kører som smurt. Som regel indeholder serviceeftersynet tjek af bremser, tjek af kølervæske, olieskift, kontrol af dæk, aircondition og en masse andre elementer. I tilfælde af at du en dag vil sælge din bil videre, vil din bil fremstå langt mere attraktiv, hvis alle serviceeftersynene samt bilsynene er overholdt.

Det skal du vide, inden du låner penge til uforudsete biludgifter

Det kan være en dyr fornøjelse, når du henter din bil fra et serviceeftersyn. Hvis det er sidst på måneden og pengene er små, eller at udgiften er langt højere, end du regnede med, så kan du låne penge nu og få den uforudsete udgift af vejen.

Du skal tænke dig om, inden du låner penge til dine biludgifter. Derudover skal du vide følgende:

  • Har du nogle alternativer til lån? Måske du slet ikke har plads til en bil i dit budget, eller at nogle af serviceeftersynets elementer kan vente en måned eller to.

  • Lån ikke mere, end du kan tilbagebetale igen.

  • Du skal altid kigge på lånets årlige omkostninger i procent – ÅOP. Det giver dig et klart billede af lånets fulde omkostninger.

Hvor skal serviceeftersynet foretages?

Der findes et væld af bilværksteder rundt omkring i Danmark, som foretager bileftersyn. Værkstedets pris, placering og kundeanmeldelser er nogle faktorer, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted.