Få en fast og troværdig viceværtsordning

0
524

Der er mange andelsforeninger og ejerforeninger i København, der har mange forskellige løsninger på at rengøre og vedligeholde bygningen kontinuerligt. Nogle foreninger vælger en fuld pakkeløsning, mens andre også klarer nogle af opgaverne selv. Mange andelsforeninger har have eller arbejdsdage, hvor de for eksempel ordner gården, havens arealer eller parken i gården, så alle sparer penge og dermed også får det sociale fællesskab ud af det. I en travl hverdag kan det dog være hip som hap, hvor meget fællesskabet i en forening har tid og overskud til.

 

Få mere tid med børnene

Mange er børnefamilier, der kæmper en brav kamp hver eneste dag bare for at få egen rengøring i lejligheden til at hænge sammen. Derudover er der det evige med at bringe og hente børnene, samt lave aftensmad, lege med børnene og putte dem i seng om aftenen. Alt i alt, når dagen er omme, er det ikke lige trappevask, fejning i gården eller rens af fliserne, der står øverst på familiernes to do liste. Hvad gør man så? Så hyrer man med god samvittighed en ekstern til at klare disse skær. Det er oven i købet en leverandør, der har VVS kundskaberne i orden, så hvis man har brug for en decideret viceværtsordning, står denne leverandør også for det. Er I blevet nysgerrige omkring det, som de tilbyder, kan I med fordel blive klogere, og vi siger straks: læs mere her.

 

Få mere tid til fællesskabet

Når I vælger at have en ekstern vicevært er I sikre på, at I altid kan få professionel hjælp til alle former for viceværtsopgaver. Derudover er I sikre på, at I kan få frigivet mere tid til alt det sjove, der også er forbundet med at bo i en forening, nemlig det sociale fællesskab. Her kan I nyde hinandens selskab i stedet for at skulle klare praktiske opgaver, som der er nok af i hverdagen i forvejen.