Bliv forårsklar med lækker cashmere

0
650

Hvem har ikke altid ønsket sig at eje en lækker cashmere sweater? De er så fine, helt fantastisk bløde og man får en følelse af at være lidt sofistikeret. Efter en lang vinter trænger man til noget nyt og friskt i garderoben, så måske er det nu, du skal investere i den cashmere, du længe har tænkt på.

Hvorfor cashmere?

Du spørger måske, hvorfor cashmere er så populært. Hvad er det, der gør disse trøjer så meget mere efterspurgte end andre?

Cashmere er en virkelig dyr råvare, som er meget eftertragtet. Dette garn er meget dyrere end andet garn, fordi man i produktionen af denne type uld har en langt mere kompliceret fremstillingsproces, og garnet er i øvrigt også sværere at få fat i.

To af de mest værdsatte kvaliteter cashmere garn besidder er, at det ikke kradser som almindelig uld, og det er temperaturregulerende.

Denne type uld kommer fra nogle specielle får, som holder til i de mongolske bjerge, hvor temperaturen kan svinge mellem minus 50 grader om vinteren og plus 40 grader om sommeren. Fårenes pels holder dem varme om vinteren og afkøler dem om sommeren, og derfor er tøj lavet af dette garn perfekt både om vinteren og om sommeren, fordi det besidder de samme temperaturregulerende kvaliteter.

Forårsmode

En sweater er altid god at have i garderoben. Den er god om vinteren, hvor det er koldt udenfor, og den er god om sommeren til at smide over skuldrene, når solen er gået ned og aftenen bliver lidt køligere. Hvis dette er året, hvor du investerer i en cashmere sweater, kommer du ikke til at fortryde det. På grund af den temperaturregulerende effekt og det stilfulde look kan den bruges til alle outfits hele året rundt.

En lækker strik går aldrig af mode, og specielt i år er der en bestemt type strik, som de fleste efterhånden går i: vesten. Den strikkede vest har vundet indpas igen, og de kan fås i et væld af forskellige former og mønstre, som kan mikses med skjorter, langærmede T-shirts, kjoler eller hvad du har lyst til.

En vest er en passende mode, når man bor i et land som Danmark, hvor der ofte er koldt, og hvor der ofte er temperatursvingninger.

Vesten er både flot til at understrege dit outfit, men den er også praktisk, fordi man på den måde altid kan tage et lag af eller på.