Madinspiration: Bag din egen pizza

0
995
Bag din egen pizza

Findes der noget mere lækkert end en friskbagt pizza? Vi er nok mange, der er vilde med en god pizza, og det er med god grund; kombinationen af en sprød og lækker bund af pizzamel, toppet med saftig tomatsauce, smagfuld ost og dejligt fyld – men hvorfor ikke lave det hele fra bunden, i stedet for at bestille udefra eller bruge penge på restaurantbesøg?

Her i artiklen præsenterer vi dig for nogle af de fordele, der er ved at lave din pizza selv.

Du bestemmer selv!

Når du selv bager pizza, bestemmer du alt selv. Opskrift, pizzamel, toppings, hårdhed – du bestemmer det hele! Med andre ord får du altså måltidet lige som du vil have det – og du kan ligeledes lave pizzaen lige den størrelse, som du bedst kan lide.

Slip for halvkølig pizza

Du har formentligt prøvet at bestille en pizza, hvorefter du kommer hjem med din lækre mad, som faktisk ikke er så lækker alligevel, da den har nået at blive kold. Pizzaen er pludselig ikke så spændende mere, pizzamel støver på skorpen, og du fortryder faktisk lidt, at du har brugt penge på det.

I denne situation giver det god mening at bage en pizza selv. Så kan du nemlig bage den i ovnen og snuppe den direkte over på din tallerken, når den er bagt færdig og stadig er varm. Så er der for alvor serveret!

Spar penge

Pizza er ikke den dyreste spise, men der kan hurtigt ryge nogle hundredekronesedler, hvis der skal pizza på bordet flere gange om ugen. Af den grund er der altså endnu en fordel ved at lave pizzaen selv. Bestil dine ingredienser, pizzamel og redskaber hos https://www.foodfreaks.dk/ og spar penge. Pizzamel, tomatsauce, ost, krydderier og fyld får du til ganske fine priser, og typisk får du mange pizzaer for samme pris, som du giver på pizzeriaet.