Ting du kan gøre, hvis du vil lære dig selv bedre at kende

0
619

Der kommer tidspunkter i ens liv, hvor man har brug for at træde ind i sig selv og udforske sig selv. Det kan have mange forskellige fordele at kende sig selv ud og ind, og derfor kan det være smart at finde nogle aktiviteter, der kan gøre at man kommer til at kende sig selv lidt bedre. Der er to måder, hvorpå man kan kende sig selv den fysiske og den psykiske måde.

 

Kend din krop med Iyengar yoga

En af de måder, hvor man kan komme til at kende sin krop rigtigt godt på, er ved at udføre yoga. Yogaen er en af de mest afslappende sportsgrene, og især hvis man udfører en meditativ og udfordrende form for yoga, som for eksempel  den populære Iyengar yoga. Med Iyengar yoga kommer man ud i nogle positioner man ikke normalt ikke kommer til at være i, og derfor lærer man altså meget som ens krops udforinger og grænser. Jo længere man bliver ved, jo mere kan man udvikle sig selv, og blive endnu bedre til at overskide sine grænser, og det kan man få meget godt ud af i hverdagen.

Kend dit sind

Selvom det er meget vigtigt at kende sin krop, så er det mindst lige så vigtigt, hvis ikke vigtigt, at man kender sig selv inden i også. Det kan man gøre på mange måder, men en af dem er ved at tage en personlighedstest. Der findes mange forskellige slags, men du kan finde information om Freuds personlighedsmodel her. Det er en god måde at få lidt at vide om sig selv på, og det kan skabe nogen nye tanker om sig selv, som man ikke har haft før. Det er den slags man har behøv for, hvis man skal udforske sit sind lidt bedre, så man kan lære det at kende.