Hvordan vælger du den perfekte barnevogn?

0
727

Når man får den første positive graviditetstest, begynder alle tankerne at rumstere i hovedet. Får vi brug for babyalarmer? Mon det bliver en dreng eller pige? Skal vi vælge en bedside crib eller en vugge, eller skal vi samsove? Hvilken barnevogn skal vi mon vælge? Hvordan ved man hvilken der er bedst? Tag et kig på https://barnevogn-test.dk/ og få det store overblik.

Barnevogn test

Skal din kommende barnevogn være sort eller rød? Skal du købe en kombivogn fra starten af? Kan vognen gå ind i bilen? Hvor nem er den at slå sammen og op igen? Er der ventilationshuller i bunden? Det er er her du kan bruge en barnevogn test.

Barnet bruger utrolig meget tid i barnevognen. Mange børn sover middagslur indtil de er ca. tre år. Og i det første leveår sover de faktisk to lure om dagen. Vælg en vogn der kan tåle det danske vejr og husk at tilkøbe et regnslag, hvis det ikke automatisk følger med.

I dag findes der også vogne med drejelige hjul. Dette er utrolig smart, hvis du har vognen meget med ind i byen eller f.eks. i zoologisk have. Kombivogn er ret smart, da du når barnet ca. er 10 måneder, kan skifte til klapvognsdelen. Men du skal dog her være opmærksom på, at selve barnevognsdelen ofte er lidt kortere i liggemål.

Når du har styr på selve valget af barnevognen, kommer næste step. Hvad skal baby have på ud i barnevognen? Om vinteren er en Voksipose et genialt valg, da du så kan nøjes med et sæt uldtøj eller en tynd ulddragt og en tynd uld hue. Om sommeren er det vigtigt, at solens stråler ikke rammer barnets hud, da disse er meget skadelige. Derfor er et tyndt lag bomuldstøj måske en ide. Og sidder barnet op og kigger ud, vil en solhat være uundværlig.