Sådan laver du en gratis hjemmeside

0
775

Hvis du går og overvejer at starte din egen hjemmeside, er det bare om at komme i gang. Det er kun blevet nemmere, og du kan sagtens lave en hjemmeside uden at bruge en masse penge på det. Der behøves hverken teknisk snilde eller computerviden for at lave en hjemmeside nu om dage, så der er ingen undskyldning for at holde dig tilbage.

Lav en hjemmeside gratis og simpelt ved at bruge en af de mange udbydere, som hjælper på netop den front. Der findes flere og flere, som tilbyder dig en domæneplads helt gratis, hvor du kan få skabeloner og hjælp til design og lignende. Det er en rigtig let måde at komme i gang på, hvis du ikke har erfaring med opbygning af hjemmesider.

3 tips til at få besøgende på din hjemmeside

Der er ikke nok blot at oprette en hjemmeside. Du skal naturligvis have nogle besøgende, som ser den og undersøger, hvad du tilbyder igennem den. Her får du 3 tips til, hvordan du bedst lokker folk til din hjemmeside, og får dem til at blive derinde.

  1. Online markedsføring. Det er meget vigtigt, at du bruger online markedsføring, hvis folk skal finde din hjemmeside i første omgang. Det behøver ikke koste penge, og du kan tage gratis kurser gennem Google, som lærer dig, hvordan du kommer i gang.

  2. Brugervenligt design. Designet er alfa og omega, når først de besøgende er landet på hjemmesiden. Det skal være flot og ensartet såvel som brugervenligt, så folk let kan navigere rundt derinde.

  3. Brug billeder og videoer. Selvom tekst er en essentiel del af en hjemmeside, er det vigtigt, at du også bruger billeder og videoer. De er med til at fange folks opmærksomhed, så deres interesse for din hjemmeside vokser, og de ønsker at undersøge videre inde på siden.