Sådan får du styr på din garage

0
872

Kender du også til det med, at din garage meget hurtigt bliver rodet og uoverskuelig? For mange fungerer en garage som det sted, hvor ting bliver langt hen, når de ikke har nogen anden plads. Derfor kan det hurtigt blive uoverskueligt. Men faktisk kan du nemt få styr på din garage, så den bliver overskuelig og du lettere kan finde alle de ting, som du skal bruge.

Lav en grundig oprydning af din garage

Før du begynder at få styr på din garage, er det altid en rigtig god idé at lave en grundig oprydning. Når du får smidt en masse ting ud, vil det nemlig automatisk være lettere at overskue. Som sagt kan din garage meget hurtigt blive samlingssted for tilfældige ting, som ingen anden plads har. Der er garanteret mange af de ting, som du aldrig kommer til at bruge. Derfor kan du lige så godt sortere dem fra. Du kan give nogle af dine ting væk, sælge dem eller køre dem på lossepladsen.

Skab et smart reolsystem

Når du når til at skulle skabe system i din garage, kan du gøre det ved at lave et smart reolsystem. Du har brug for masser af plads, hvis du vil få styr på alle dine ting. Du kan godt vælge at sætte skabe langs en væg, hvis du foretrækker at have dine ting gemt lidt væk, men med reoler kan du rigtig hurtigt se, hvor alting er henne. Du kan f.eks. få reoler hos www.mas-hoevik.dk.

Når du har alle dine ting på reoler, kan du samtidig opdele dem i forskellige kasser, så de ikke bare ligger helt tilfældigt. Med kasser kan du lettere systematisere dine ting og forsøge at få noget orden i dem. Du kan ovenikøbet skrive på kasserne for at gøre det endnu mere overskueligt.