Det skal du, når krisen er forbi

0
941
Det skal du, når krisen er forbi

Ved du, hvad du skal gøre, når denne krise, der netop har ramt Danmark og resten af verden, er forbi? Vi har om ikke andet et bud på, hvad du kunne få tiden til at gå med. Når grænserne engang bliver åbnet igen, og vi på ny kan drage ud i verden og tage en masse nye indtryk til os og blive klogere på hinanden, andre kulturer og nationaliteter, kan du, hvis du har mod på det naturligvis, vælge at blive frivillig i udlandet. Det kræver naturligvis, at de eller det pågældende land er ude af karantæne fra WHOs side, og det er trygt at rejse dertil igen.

Når du arbejder frivilligt, hjælper du ikke blot en masse mennesker til at få en nemmere hverdag. Du hjælper også dig selv med at forstå, hvordan andre mennesker har det. Nogle herhjemme i trygge, dejlige Danmark lever lidt på en løgn og ved ikke, hvordan andre mennesker uden så mange midler lever. Det er nærmest som en helt anden verden for dem, og derfor kan det nogle gange være lidt sundt at komme ud og få noget jord under neglene.

Egentlig er der mange steder i verden, hvor du kan være frivillig. Men specielt det at være frivillig i Afrika gør en stor forskel. At være frivillig i Afrika hjælper nogle af verdens fattigste til at få en sjovere dag i skolen, få et smil på læben efter arbejde eller noget helt andet. Når først man har prøvet at være frivillig, glemmer man det aldrig igen. Når man ser, hvor meget glæde man kan sprede ved blot det mindste stykke arbejde, smelter ens hjerte fuldstændig. Vi er sikre på, at du aldrig kommer til at fortryde det, hvis du prøver at arbejde frivilligt i udlandet eller hjemme. Der er mange oplevelser gemt i dette.