Er du klar til en sommer i haven?

0
1665
nyt hus

At bruge tid i haven er noget af det bedste man ved for nogle og noget af det værste for nogle andre. Derfor kan det være uanset hvilken type man er, man skal bruge nogle tricks til at man kan gøre tingene smartere. Enten for at minimere mængden af tiden man bruger i haven, eller for at gøre sådan at man har langt mere tid i haven til de ting man gerne vil bruge meget tid på i stedet for at gøre alt det kedelige. Derfor kan du bruge disse tricks til at komme et skridt foran

Vandingssystem

Hvis man skal i gang med at anlægge ny have, så bør man overveje at anlægge et vandingssystem ned i jorden. På den måde kan du spare rigtig meget tid med at du ikke længere skal gå rundt og vande alle dine blomster, træer og planter længere men i stedet kan lade vandet regulere sig selv alt efter om der er behov for vand eller ej. Finder man et intelligent system, så vil du også kunne ændre på hvilken slags plante det er du har de forskellige steder og systemet vil tilpasse mængden af vand til planten.

Hav de bedste havemøbler

Når det kommer til at man skal bruge mange timer i sin have, så er det altid rart at man har nogle behagelige steder at sidde. Det vil også komme til gavn når du skal spise aftensmad med familien udfor. Derfor kan det altid svare sig at have nogle bløde og behageligt havemøbler

Involver børnene

Børnene vil helt sikkert gerne hjælpe til i haven hvis de kan få noget ejerskab over en del af haven. Det kunne f.eks. være en lille urtehave du kunne lave sammen med børnene og så fortælle dem at det deres ansvar at passe dem og sørge for i har tingene til aftensmaden.