Sådan flytter du godt hjemmefra

0
3200

Når man flytter hjemmefra, er det ofte sådan, at man investerer i lidt nye møbler til at supplerer det med, som man havde med sig hjemmefra. De færreste har råd til at møblerer en hel lejlighed med det samme, og man kan med få tiltag sagtens få en sjov og hyggelig bolig ud af ting fundet på loppemarkedet og doneret af familiens overskud. Det kan være charmerende med umage stole om spisebordet og en vintage reol med patina, men når man skal vælge, hvad man først og fremmest bør investere i som nyt, så er et godt bud, de møbler der bliver mest brugt fx sengen.

Valg af seng

Det kan være, at den seng man har med sig fra ungdomsboligen er en enkeltseng, og nu hvor man har fået mere plads, så vil man gerne have en kontinentalseng. Da den arvede enkeltseng ofte er den type af seng af ringe kvalitet med en tynd skummadras, som ikke egner sig til at sikre en god nats søvn.

Det vigtigste møbel i hjemmet er din seng. Her skal du lade op hver nat, så du kan vågne udhvilet og veloplagt til studie og job, så sengen er et godt bud på det første kvalitetsmøbel, du bør anskaffe dig. Sengen er det møbel, du kommer til at bruge mest tid i, så her skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Den gamle briks fra børneværelset lever næppe op til dit fortrukne komfort behov.

Når du er flyttet hjemmefra, så er det måske fristende, hurtigt at anskaffe sig flere lavprismøbler til din bolig, men her skal man tænke over, at det bedre kan betale sig i det lange løb, at købe tingene lidt langsommere ét møbel ad gangen. Derved kan man gå efter kvalitet og design, som kan holde i mange år og forskønne hjemmet.