Sådan finder jeg ud af hvad jeg skal have på

0
1409

Man kan helt sikkert relatere til det scenarie hvor man står om morgenen eller lige inden man skal ud af døren og er i stor panik over hvad man skal have på af tøj, og lige pludselig synes man ikke længere man har noget der passer en, passer anledning, er rent, eller bare er flot generelt.

Det kommer nok oftest til piger og kvinder end det gør til drenge og mænd, men de kan helt sikkert også opleve det.

En måde man kan fixe det på er ved at man på forhånd fastlægger hvad det er man skal have på. Når man står i de døende minutter inden man skal afsted er der meget tvivl der kan indtræffe sig. Derfor er det en god idé at træffe beslutningen noget tid i forvejen så man kan træffe en velovervejet beslutning. Handler det om hvad du skal have på i skole eller på arbejde? Så finder tøjet frem inden du går i seng og spar tiden om morgenen. Handler det om hvad du skal have på til den store fest i weekenden? Så find ud af det allerede i starten af ugen. Der kan du også have god tid til at prøve forskellige outfits, og du kan nå at vaske dit tøj, hvis den kjole du nu lige finder, passer perfekt skulle være beskidt.

Nu er det sådan at jeg også går med briller og der kan det være rart med noget variation en gang i mellem. Men hvordan ved man hvad man skal bruge der? I den situation der konsulterer jeg min lokale optiker om den aktuelle brillemode og sammen med hende finder vi nogle briller der kan bruges til forskellige anledninger, således at jeg altid har nogle lækre briller jeg kan tage på og det gælder både til fest og til arbejde i hverdagen.