En hund behøver ikke ødelægge hjemmet

0
792

Der er mange fantastiske ting ved at have en hund. Det er dejligt, at have en at komme hjem til, som altid er glad for at se en, når man kommer hjem. Det er dejligt at have en firbenet ven, man altid kan stole på er trofast. Der er dog også nogle ting, der er ikke er helt så fantastiske ved at have en hund. Eksempelvis kunne en af de ting være, at man skal være meget varsom med sine møbler. En anden ting er, at hvis man har trægulve er det slut med at de er uden ridser.

Disse ting er det svært at gøre noget ved, da hunde nu en gang altid vil være hunde. Der er dog et sted, hvor det ikke behøver være så kedeligt og grimt, som man ofte ser det. En hundekurv er eksempelvis ikke vare en hundekurv. Der findes masser af lækre hundesenge som disse hvor du rent faktisk stadig kan have en flot og stilren stue, selvom det også er hundens sovested.

Det er langt fra alle, der er villige til at betale det hvad design koster, når det kommer til hundemøbler. Her kan man dog med fordel tænke på det, som en investering i æstetik. Du ville heller ikke købe et møbel, du synes var grimt til dig selv. Man skal se lige så meget på hundens møbler, som på sine egne, og derfor kan det godt betale sig, at give det ekstra, om det koster.

Hvis man gerne vil passe på sine møbler, er det meget vigtigt at man allerede fra hunden er hvalp vænner den til, at menneskernes møbler er til menneskerne. En anden god ting ved at have gode møbler til hunden som seng og kurv, er at der er en god sandsynlighed for, at de hellere vil opholde sig her.