Sådan vælger du den rigtige duft

0
1144

Vi vil allesammen gerne dufte dejligt, hvilket der bestemt også er rig mulighed for. Der findes tusindvis af dufte på markedet, og hvert år bliver der lanceret nye. Det helt store spørgsmål er så naturligvis, hvilken en du skal vælge, og det er så også her, det kan blive svært, for hvordan ved du lige præcis, hvilken en der passer til dig?

Det helt korte svar, at det kan man gense enkelt ikke vide, uden at prøve sig frem. Man kan naturligvis godt gå en tur i den lokale Matas, Magasin eller lignende og prøve en. Der er dog det lille men, at en duft kan udvikle sig, når man har haft den på i et stykke tid. Man kan med andre ord ikke hvordan en duft, rent faktisk dufter, før man har haft den på i nogle timer. Lige når man sprøjter lidt parfume på, er det topnoterne du kan dufte. Disse er kraftige, men fordamper også hurtigt. Så man skal ikke dufte til sit hånden lige efter, det er  er påført.

Hvad kan du godt lide?

Hvad kan du så gøre for at vælge den duft, der rent faktisk passer bedst til dig? En af de ting du kan overveje, er hvilke dufte du rent faktisk godt kan lide. Elsker du duften af violaer, roser, nyslået græs, lavendel. DKNY parfume er blandt dem, der har en skøn duft af blomster, og som er friske og typisk passer til mange.

Sådan passer du på din parfume

Hvis du er typen, der har mange dufte, kan det være, at du er lang tid om at få dem brugt. I få fald er det godt at vide, hvordan du skal opbevare dem, så de holder sig bedst muligt. En af de ting som parfumer ikke har godt af, er varme. Varmen får duften til at forsvinde hurtigere, så de skal helst opbevares lidt køligt, og ikke i direkte sollys.

Læs også mere her: https://zelepedia.com/