Skab et råt og minimalistisk hjem

0
885

Drømmer du også om et råt og minimalistisk hjem? Den rå stil her i den grad indtaget interiør-markedet, og det kan vi sådan set sagtens forstå. Der er nemlig noget helt specielt over det. Læs med her, hvor vi kommer med 3 tips til, hvordan du kan gøre dit hjem mere råt og minimalistisk.

 

Opbevaring

Noget af det der virkelig kan forhindre en minimalistisk indretning, er dårlig opbevaring. Det er essentielt for den simple indretning, at alle objekter har en plads i huset, så du ved præcis, hvor du skal placere dem, når du rydder op.

Derudover er det væsentligt, at deres plads sikrer, at tingene gemmes godt af vejen. Du skal altså anskaffe dig en smart form for opbevaring. Det kunne fx være et stort skab med en simpel overflade, som let kan lukkes til. Du kan også gemme tingene af vejen i bedrollere, hvis du ikke lige har plads til et stort skab.

 

New Yorker gulv

Gulvet udgør en enorm overflade i vores hjem. Ønsker du et minimalistisk hjem, kan du derfor med fordel tænke på at udskifte dit gulv til noget mere simpelt. Et god bud på sådan et gulv er et epoxy New Yorker gulv, som holder det simpelt med en ensartet og glat overflade.

Derudover er gulvet nemt at rengøre, hvilket også kan siges at bidrage til det minimalistiske. Interesseret i et New Yorker gulv? Se mere her!

 

Enkelt og majestætisk pynt

Et hjem er hyggeligst, hvis det er dekoreret og pyntet. Men ønsker du et minimalistisk hjem, er det vigtigt, at pynten ikke tager overhånd. Måske du har planter over det hele? Måske du også er blevet inspireret af den populære billedvæg? Et hjem skal have pynt – et minimalistisk hjem skal have minimalistisk pynt.

For at indfri det minimalistiske tiltag kan du udskifte dine mange planter med få, store planter i store og majestætiske vaser. Du kan sagtens bevare det grønne, men prøv at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Følg samme princip på væggen: Ned med de mange, usammenhængende billeder og op med nogle få, store og flotte billeder.