Jorden rundt i dit sabbatår

0
1026

Drømmer du om at rejse jorden rundt som i ’Kurs mod fjerne kyster’ i dit sabbatår, men synes du, at det virker lidt uoverskueligt at planlægge en jordomrejse? Det behøver slet ikke være så besværligt. Der findes nemlig et hav af grupperejser, der tager dig jorden rundt i dit sabbatår, så du ikke skal koncentrere dig om flybilletter og overnatning. Mange drømmer om at opleve så meget som overhovedet muligt på deres rejse jorden rundt, men man kan nemt blive for optimistisk med tiden, og pludselig har man presset alt for mange destinationer ind på for kort tid. Derfor kan det være en rigtig god idé at få hjælp til at planlægge sin grupperejse jorden rundt.

Jorden består af syv verdensdele. De er alle vidt forskellige og byder på unik kultur, natur og byliv. Du er sikkert havnet på denne side, fordi du vil opleve mere end et kontinent i dit sabbatår.

Hos rejsebureauet Adventuredk, der tilbyder grupperejser i alle verdensdele, kan du selv sammensætte din drømmejordomrejse ved at kombinere flere grupperejser. På deres hjemmeside finder du en overskuelig rejsekalender, som fortæller dig, præcis hvilke rejser du kan kombinere.

At rejse jorden rundt i sit sabbatår er den perfekte måde at lære om nye kulturer og andre folkefærd. Du vil være omgivet af andre unge, der elsker at rejse og opleve verden lige så meget som dig selv. Det er intenst at rejse jorden rundt, og når man oplever så meget på kort tid, er det rart at have andre unge at dele rejsen med undervejs, og når man lander i Danmark igen.

Husk, at du højst sandsynligt ikke får mere tid og frihed til at rejse jorden rundt, som du har i dit sabbatår. Alle kontinenter er unikke på hver deres måde, men det finder du først for alvor ud af, når du har oplevet det, for billeder fortæller ikke alt.

Få mere inspiration til, hvordan du rejser jorden rundt i dit sabbatår her.