Er du på jagt efter årets vinterjakke? Læs med her

0
978

Sæsonen begynder at nærme sig, og vejret udenfor begynder at blive koldere. Du har måske allerede haft dage, hvor du har haft sidste års vinterjakke på, men når det begynder at blive koldere og koldere udenfor, begynder du nok også at tænke mere på den nye vinterjakke. Det er altid rart med en ny vinterjakke især, hvis du er typen, der fryser meget, så er det rart at have forskellige vinterjakker at vælge mellem. Det gør det lidt rarere at komme igennem vintermånederne med en ny vinterjakke. Men hvilken skal du så have? Der er utroligt mange vinterjakker- og frakker på markedet, så det kommer helt an på, hvad du bedst kan lide. Men vi kan give dig nogle bud her.

 

Pelsjakker

Pelsjakker er også altid moderne, og de plejer altid være super varme og behagelige at have på. Der findes mange forskellige pelsjakker til kvinder, og du kan både få lidt længere jakker og lidt kortere. Hvis du er mest til en lang vinterjakke, der kan dække meget af dine ben, findes disse også i pelsjakker. Det er lidt varmere end den korte udgave, men der findes også mange korte modeller. Pelsjakker kan føles som en stor varm dyne at have på, så i vinterperioden er det super behageligt at kunne smide sådan en på en mandag morgen.

Vinterfrakker

Det kan være, at du også er mere til det klassiske look, hvilket en vinterfrakke helt sikkert kan gøre for dig. Du ved selv, at de findes i mange forskellige farver, og du kan både få en med nogle tern og mange forskellige farver. Der er de klassiske i en sort farve eller mørkeblå, men du kan også finde en i sjovere farver som rød eller lyserød, hvis du vil have lidt farver ind i de ellers grå måneder.