Giv din restaurant nyt liv

0
1094

I en restaurant kan indretning og omgivelser være med til at påvirke gæsternes adfærd. Det er vigtigt, at dine gæster føler sig godt tilpas. Hvis de træder ind i restauranten og ikke føler, at der er rart væk, så finder de bare et andet sted. Hvis der til gengæld er en hyggelig stemning, og de føler sig godt tilpas, vil de være mere tilbøjelige til at blive længere og bestille noget mere. Den gode stemning er det, der kan gøre, at de alligevel bestiller en dessert eller kop kaffe. Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, hvis du gerne vil ændre designet og indretningen i din restaurant?

Belysningen sætter stemningen

Belysningen i din restaurant kan i den grad være med til at sætte stemningen. Det handler om at finde en god balance hvad angår lyset. Det er sjældent rart at sidde i en restaurant, hvor lyset er for koldt og lyst. Dog kan det også være anstrengende, hvis gæsterne knap nok kan se hinanden. Brug nogle forskellige lyskilder, så der skaber noget dynamik og hygge til rummet.

Skift møblerne ud

Hvis din restaurant pludselig får et lidt nyt design, vil det også kunne tiltrække folk. Det kan være, at de hører fra deres venner og bekendte, at der er blevet lavet om, og så vil de ned og se det. Hvis der er nogle møbler, der trænger til en opfriskning, så skift dem ud med noget nyt. Tjek f.eks. nogle flotte plankebordplader her.

Find en balance

Når du indretter din restaurant, er det rigtig meget en balancegang. For mange ting, møbler og inventar kan få det til at virke rodet, men et rum der er for simpelt, kan også godt virke koldt. Derfor handler det om at prøve sig frem og finde en god balance med mængden af ting.