Derfor bør din virksomhed investere i videoovervågning

0
958

I Danmark er vi topscorere i antal indbrud pr. indbygger, og nogle områder er særligt hårdt ramt. Selvom Danmark i høj grad er et land med en høj grad af gensidig tillid borgerne imellem, så er det den overhængende fare for at blive udsat for et indbrud noget, som svækker følelsen af tillid og tryghed – både når du er hjemme, men også når du er ude. Hjemmet er nemlig noget meget privat, og det sted, hvor vi altid burde kunne føle os trygge. Af samme grund er det enormt ubehageligt at blive udsat for indbrud – ikke så meget på grund af det materielle tab, men fordi at det, at der har været nogen, krænker følelsen af hjemmet som værende et trygt og privat sted. Derfor investerer mange private i videoovervågning, både fordi det skræmmer tyvene væk, men også fordi, at chancen for at få sagen opklaret bliver øget drastisk ved tilfælde af tyveri.

Videoovervågning til erhverv

Også virksomheder er hårdt ramt af tyveri, men her er risikoen for røveri også meget mere aktuel. Videoovervågning er særligt en god idé til virksomheder og eller butikker, hvis medarbejdere har at gøre med store værdier, f.eks. guldsmede, hvor videoovervågning vil kunne give både virksomhedsejere og medarbejdere en større følelse af tryghed på arbejdet. Videoovervågning egner sig nemlig til at holde tyvene og røvere på afstand, og vil – i tilfælde af, at uheldet skulle være ude – kunne give en større chance og forhåbning om opklaring og identificering af gerningsmændene. Videoovervågning vil således i mange tilfælde kunne forebygge tyveri og røveri, og give øget tryghed – både for ejer og medarbejdere.

Se mere her, hvis du er interesseret i at høre mere om videoovervågning til både private og erhverv, og hvis du ønsker at snakke med en professionel om mulighederne for videoovervågning i din butik eller på dit lager.