Bloggere fåes også på bog

0
1763
Blog word and newspapers

En række danske bloggere har ikke kun haft travlt med at gå til events, afprøve produkter og opdatere deres blog eller instagram. De har også fundet tid til at skrive og udgive noget så retro som en bog.

Bloggere går analogt

Når man først har fundet fodfæste i Danmark som blogger, er der flere muligheder for at udvide indtjeningsmulighederne, og det handler for de flestes vedkommende om at smede, mens jernet er ultravarmt – for tingene går stærkt i den digitale verden. Måske netop derfor virker det aparte, når en blogger udgiver en bog. Men hvis en blogger formår at gå endnu mere i dybden med et spændende emne fra sin blog, eller giver sin personlige fortællingen en ekstra (og hidtil ufortalt) dimension, så er det faktisk ret interessant at gribe fat en blogger-bog. Find bøger om og af bloggere på www.saxo.com eller find inspiration herunder.

Skønne opskrifter uden slumretilstand

Den største madblogger på de danske breddegrader er Valdemarsro.dk. Hun har begået en super tiltalende opskriftsbog “Valdemarsro – aftensmad”, hvor du finder mere end 200 opskrifter med inspiration til aftensmad. Valdemarsro.dk er en kilde til mange nye livretter for hele familien, og med denne bog kan du lægge din telefon og tablet i skuffen og lade madlavningen skinne helt udenforstyrrende teknologi.

Fra usikker teenager til en kvinde med ben i næsen

Blogger og influencer Rebecca Laudrup fortæller i bogen “Jeg finder altid hjem” åbent om, hvordan det er at vokse op som Michael Laudrups datter i en fodboldtosset familie. Hun har skulle finde sig til rette som en ung kvinde, der går sine helt egne veje. Hun deler sin inderste tanker ærligt og beskriver, hvor svært det var at være teenager og ikke altid være så glad for sig selv. Men i en alder af 24 år har Rebecca lagt sin usikkerhed på hylden og springer ud i tingene. Bogen fortæller blandt andet om, at hun har gået på universitetet i Paris, rejst til London for at forfølge sin drøm om at blive stylist og flyttet til Hong Kong med sin kæreste.