Undgå kedsomhed på ferien med en rejse til Afrika

0
2249

Uanset hvem du skal afsted med, er alle garanteret oplevelser for livet i Afrika. Afrika har nemlig utrolig meget at byde på, så der er med garanti noget for hele selskabet. En oplevelse, der tilfredsstiller alle aldersgrupper, er safari oplevelsen. Vi er alle vokset op med dyr, og denne fascination hænger for mange ved resten af livet. Med en rejse til Afrika vil denne fascination med garanti blive endnu større. Afrika byder nemlig på noget af det mest imponerende dyreliv i hele Verden.

 

Hvilke områder i Afrika bør jeg besøge?

Afrika er et kæmpe stort kontinent. Derfor er der også stor forskel på de forskellige lande. Nogle områder er meget fattige og ikke særlig turistvenlige. Dem bør du helt klart holde dig fra. Andre områder lever derimod af deres turisme, og tager glædeligt imod dig med åbne arme. De mest populære safari rejser går til Østafrika. Med en Afrika safari til enten Tanzania eller Kenya er du altså garanteret en oplevelse for livet i trygge omgivelser. Safarirejser i Tanzania og Kenya er velkoordinerede, og udbydes af professionelle firmaer. For at læse mere om safarirejser til Tanzania og Kenya – se mere her. Både Kenya og Tanzania byder også på kridhvide sandstrande og ren afslapning.

 

Hvad kan jeg ellers opleve i Østafrika?

Kenya og Tanzania udgør sammen med Uganda dét, man kalder for Østafrika. Her er Kenya og Tanzania de mest populære turistattraktioner. Kenyas hovedstad, Nairobi, byder på et pulserende storbyliv med store natklubber og fleretagers shopping-centre. Den afrikanske storbykultur viser sig altså fra sin bedste side i denne by. Her er det let og sikkert at komme rundt med taxa. Fra Nairobi er det let at komme til Arusha, som er den mest populære turistby i Tanzania. Her har du Kilimanjaro indenfor rækkevidde, og du kan derudover opleve alt fra tanzanit-muséer til lokale masai-landsbyer.