Lav italiensk mad hjemme

0
1886
Lav italiensk mad hjemme

Rigtig mange danskere elsker smagen af italiensk mad, og hvor vi har taget imod det italienske køkken. Det er ingen tvivl om at vi danskere er ret vilde med italiensk mad, men desværre er der flere der mener at vi ikke så gode til at lave italiensk mad, som vi kender den fra restauranten på ferien. Læs med her i artiklen, eller lad dig blive inspireret på detitalienskekoekken.dk.

De rigtige opskrifter

Det findes flere måde at opnå success med den italienske madlavning, og en af dem er at du ændrer dine sædvanlige vaner. Forsøg ikke at lave en dansk version af en italiensk ret, det ender aldrig rigtig godt. Drop dine gamle lasagne og spaghetti kødsovs opskrifter, og gå på nettet eller youtube, for at finde finde italiensk mad lavet af italienere. Søg blandt andet på Jamie Oliver’s youtube kanal, der er ofte gæste kokke fra Italien inde og lave de italienske klassikere.

Ofte er det mænd som der ses i det italienske køkken. Det stammer helt tilbage fra gammel tid, hvo det primært var mændene som stod i de italienske køkkener, hvor de italienske mænd satte en stolthed i forbindelse med deres madlavning.

Rigtig mange italienske retter benytter parmesanost, i fx spaghetti meatballs skal du ofte bruge parmesanen. Her kan du med fordel tage skorpen, og putte den ned i saucen og lade den simrer. Ligeledes er der et gammelt trick, som siger at man kan smide korkproppen fra en flaske prosecco i kogevandet, og så kogte vandet ikke over.

Råvarerne er altafgørende

Råvarene er vigtigst. Det er ikke uden grund at vores danske ingredienser ikke smager ligesom dem du kan få nede i Italien. Det er ikke de samme råvarer man kan få fat i heroppe, som de bruger dernede. Dog er det flere steder muligt at få italienske råvare, i danske supermarkeder.

Rabat på mad

Smagen af italiensk mad er det bedste. Hos Wolt, kan du bestille en masse italiensk mad. Godt nok er maden ikke noget du selv har stået og lavet hjemme i køkkenet, men det har kokkene rundt omkring i de forskellige restauranter – og de er gode til deres arbejde. Hvis du selv vil prøve Wolt, så find Danmarks bedste Wolt rabatkode hos Farfarsmad.