Sådan får du gallakjolen til at skille sig ud

0
1376

Kunne du godt tænke dig at skille dig ud til gallafest? Er du træt af at din kjole ligner de andres eller bare er for kedelig? Hvert år er der altid fester som kræver at man har det fineste puds på, og ofte betyder det bare at mændene tager det sædvanlige jakkesæt frem. Kvinderne er ude at købe eller finder en gammel gallakjole i skabet. Men ofte kan det godt blive for kedeligt, og man køber de samme masseproducerede kjoler. Derfor har vi lavet 5 tips, som du kan modificere din kjole på, for at få den til at se anderledes ud.

Valg af kjole

Nogle kjoler er allerede lavet i unikke designs, fx palliet kjoler. Hvis du gerne vil trække stor opmærksomhed til festen, så skal du have fat i noget der glitrer og glimter.

Farve

Du kan også vælge kjoler der er i andre farver en normen. De fleste kjoler er nok hvide, sorte, blå eller røde. Hvis du vil skille dig ud, kan du vælge at gå med nogle atypiske farver.

Stof

Man har også set eksempler på kjoler i anderledes stof, fx læder eller latex kjoler. Det kan give en anderledes effekt, og du kan sagtens vælge en kjole i de almindelige farver, hvis du til gengæld vælger et anderledes stof.

Accessories

Det giver sig selv at det kræver accessories til en gallafest, og der er nogle normer som alle kvinder følger. Det kendte accessories er altid smykker og tasker, men det er din mulighed for at skille dig ud. Tænk i nye baner, som du ikke tænker at de andre piger gør. Du kan eksempelvis vælge mere ældre royal stil med handsker og hatte. De ældre stile kan sagtens fornyes på en elegant måde, så det ikke ligner at mor har trukket din balkjole ned over hovedet på dig.

Brodering

Du kan også få syet, eller selv sy brodering ind i din kjole. På den måde kan du selv definere din kjole på en mere kreativ måde, og få sat et personligt touch på kjolen, hvilket er meget spændende og elegant.