Træn hjemme og kom i form inden sommer

0
1233
kvindelig_bokser

Kalenderen siger forår og der er nu ikke længe til sommer, og til at sommerkroppen skal vises frem. Har du helt glemt at træne? Hænger topmaven lidt længere ud end du håbede på, så bare roligt, du kan stadig nå at få en fin figur inden sommer. Også uden dyrt medlemskab i fitness og personlig træner. Du kan faktisk træne hjemme, både sjovt, nemt og billigt.  

Træn hjemme med boksepude  

Hvis du ønsker at få markerede arm og mavemuskler, kan en af de bedste øvelser være at bokse på boksepude. Det kan både være sjovt og utroligt hårdt og effektivt at bokse, og så kan man komme af med nogle aggressioner hvis det har været en dårlig dag på arbejdet, eller der bare er noget der irritere en. 
Det koster ikke mere end 500 kr. For et komplet boksesæt, med boksepude, krog og boksehandsker, se mere her.
Du kan kombinere boksning med andre former for træning, f.eks. lave mave og armbøjninger efter 10 slag o.l. så man for noget afveksling til kun at bokse.  

Løb en tur 

Vi kommer ikke udenom at en af de letteste og billigste måder at komme i form på, er ved at løbe. Find en flot rute i dit område og løb den 2-3 gange om ugen, husk at holde minimum en dags pause, så kroppen kan restituere.
Lav eventuelt interval løb. Dvs. At du skifter mellem at løbe hurtigt og gå, det er den bedste måde at øge forbrændingen og gøre din kondi bedre.
Det eneste det rigtigt kræver økonomisk for at kunne løbe, er et par løbesko der passer til din løbestil. Her kan det anbefales at få lavet en løbetest i en sportsforretning, så du kan finde de sko der passer perfekt til dig, så du undgår skader. Det er ikke sikkert at det er sko til over 1000 kr. Der er bedst for dig og din løbestil.