Hold en fest dine gæster vil huske

0
1453
balloner

Hvis du skal holde fest, om det så er med eller uden en anledning, skal du altid forsøge at lave en fest som dine gæster vil huske og snakke om, lang tid efter.
Det kan du sørge for ved at forberede din fest så godt som muligt. 

Lav et tema 

Den bedste og næsten nemmeste måde at lave en fest som alle vil huske og snakke om, er ved at lave et tema til festen. 
Her kan du vælge at lave 80er fest, hvor alt tøjet skal være i 80er stil, musikken skal være fra 80erne, og maden skal inspireret. Det kan være rejecocktails til forret og trefarvet is til dessert. 
Hertil kan du servere drinks som isbjørn, brandbil og andre 80 klassikere. 
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken type tema du holder.  

Lav aktiviteter 

Hvis du vælger at lave tema kan du lave nogle aktiviteter som passer til temaet. F.eks. hvis du laver 80er festen så kan man lave en quiz omkring 80erne, eller stopdans med musik fra 80erne og meget andet. 
Hvis du laver Harry Potter tema kan du lave en Quidish kamp. Hvor man så skal have en kost hver, og så score mål på hinanden.  

Bordpynten skal være i orden 

Det er vigtigt at du går op i borddækningen og pynten generelt når du holder fest. Køb nogle sjove balloner, det kan være balloner der er store, formet som hjerter eller andet. 
Hvis du køre tema, så lav borddækning der passer til temaet.
Man kan f.eks. godt købe tallerkner, krus, servietter og meget andet i forskellige temaer, som Harry Potter eller super helte. Jo mere gennemført din fest er, jo mere vil folk huske den og snakke om den. Advar folk inden de deltager i at det er en temafest, og forsøg at lave noget, hvor folk ikke skal investere alt for meget tid og penge i kostumer og andet for at kunne deltage, det kan nemlig godt skræmme nogle væk.