Hold den fedeste firmafest

0
1172
fest

Hvis du har arbejdet det samme sted i mange år, kan firmafester måske gå hen og føles som gentagelser. Da man ofte som firma kan tage sig selv i at holde de samme typer fester på de samme tider af året, så der ikke rigtigt er noget fornyelse i festen. 
Det er vigtigt at variere i festerne på arbejdspladsen, lav noget forskelligt, hver gang, og gerne noget som alle kollegaerne husker og snakker om længe efter, det vil nemlig øge effektiviteten og lysten til at arbejde i teams på arbejdspladsen. 

Lav temafester 

En god og nem måde at lave fester man huske og vil snakke om længe efter, er temafester. Lav temafester hvor folk skal klæde sig ud og spise mad og lave aktiviteter der passer til temaet. 
Det kan være Harry Potter tema hvor alle skal klæde sig ud som karakterer fra Harry Potter universet. Så kan man lave Quidish kamp med koste og fodbold.
En anden meget populær temafest er 80er fest. Her kan man klæde sig ud i neon farvet tøj og spise rejecocktails til forret og trefarvet is til dessert. Og kun høre 80er musik. Dertil kan man sørge for at folk kan lave klassiske 80er drinks, som brandbil, isbjørn og meget andet. 

Hvis det er svært selv at skulle forny sig hele tiden 

Hvis man synes det er svært og uoverskueligt at skulle finde på nye fester, temaer og andet, kan det være en god ide at lade professionelle stå for planlægningen og tilrettelæggelsen af jeres fester. 
Her er en af det helt store på markedet Event Republic. De har store erfaring med at lave uforglemmelige firmafester, du kan læse mere om dem og deres tidligere arrangerede firmafester her. 

Så se nu og få lavet en firmafest kollegaerne vil huske, så i har noget at snakke om i hverdagen.