Det har aldrig været lettere at finde en håndværker

0
1142
vvser

Hvis du pludseligt står og vaskemaskinen er gået i stykker, eller du skal have lavet noget på i lejligheden eller på huset, som kræver en håndværker, så kan det ofte være svært at overskue, hvem man lige skal ringe til? Skal man bare vælge den første og den bedste når man søger på nettet?
Det er der ingen grund til mere, for nu er der lavet en portal, kaldet haandvaerkernoeglen.dk, hvor du kan vælge hvilken typer håndværker du søger og i hvilket område. Så får du et fint resultat op med forskellige tilbud. 

Hvordan fungerer det? 

Hvis du f.eks. står og har brug for at få en VVSer til at tilslutte din nye vaskemaskine i Køge, så ville din søgning på haandvaerkernoeglen se således ud.
Dette gør det nemt og overskueligt at finde de helt rigtige VVSer til at udføre det arbejde du har behov for. 
Fordelene ved at du vælger en lokal håndværker er også at du slipper for at betale for håndværkerens transport, samt hvis du skulle stå i en akut situation, hvor f.eks. dine vandrør var sprunget så kan håndværkeren være der hurtigt, og mindske skaderne.  

Hvordan bliver man en del af haandvaerkernoeglen? 

Hvis du selv er håndværker, er det en god ide at blive medlem af haandvaerkernoeglen, da det er en af de bedste og nemmeste måder at blive set af nye potentielle kunder. 
Så selvom du måske allerede har et stort kundekartotek, så kan en annoncering på siden hjælpe med at få nye kunder.
Fordelen er også at de går meget op i søgeoptimering, så hvis folk søger på VVSer i Køge, så vil de ligge i toppen og folk vil lande ind på den side, som den søgning jeg snakkede om tidligere, og derved kunne se dig allerede der.