Kender du sandheden om printerpatroner?

0
1298

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige mærker, når du skal købe printerpatroner. Vidste du, at printerblæk er den dyreste væske, som sælges på markedet på grund af de anvendte materialer? Materialerne printerblæk er fremstillet af er vand, glycol og enten pigmenter eller farvestoffer. Farvestofferne er den vigtigste del af printerblækket og kan fremstilles ved hjælp af naturlige eller kemiske materialer.

En kompatibel blækpatron og en original blækpatron fremstilles på samme måde. Derfor er det blot en myte og en del af de printerproducenternes markedsføringsstrategi, at deres originale blækpatroner er bedre end de kompatible blækpatroner. Det viser sig faktisk, at de kompatible blækpatroner indeholder mere blæk end de originale og derudover giver de samme høje udskriftskvalitet som de originale.

Det er altså sandheden om printerpatronerne. Netop at de kompatible faktisk på sin vis er bedre, da de indeholder mere blæk. Grunden til dette er, at de originale blækpatroner i dag indeholder langt mindre blæk end de gjorde for 10 år siden. Derfor synes man typisk, at disse løber hurtigt tør. Dette skyldes selvfølgelig at virksomhederne gerne vil tjene penge. De markedsfører deres produkt, som værende bedre end konkurrenternes og tjener på den måde flere penge.

Markedsføring betyder alt

Markedsføring er alt i den branche. Hvis man kan få kunderne overbevist om, at ens eget produkt er bedre og passer bedre til printeren af samme brand, så får man loyale kunder, som gerne betaler mere for et originalt produkt. Derfor handler det om ikke at falde for virksomhedernes markedsføring, selvom den er overbevisende. Som kunde kan du høre nogle uvildige folk og høre hvordan og hvorledes det hænger sammen. Det kan eksempelvis være en virksomhed som InkPro. De sælger alle former for blækpatroner og vil gerne hjælpe dig med at træffe det rette valg. Du kan læse mere om sandheden om de originale printerpatroner her.