Vigtigt at vælge den rigtige kontorstol

0
1245
kontorstol

Du finder dem næsten i alle hjem og arbejdspladser. Nemlig kontorstolen.
Men der findes et hav af forskellige typer kontorstole, og det er der en grund til, nemlig fordi vi som mennesker af forskellige behov indenfor kontorstole. Nogle sidder meget ned af gangen, andre sidder mindre, nogle har ryg problemer, nogle har andre ting der skal tage forbehold for. 

Typer kontorstole 

Der findes nogle forskellige typer kontorstole, en af dem er f.eks. ergonomiske stole. Det er de stole der skal være forebyggende overfor rygskader eller andre smerter. Det er ofte på arbejdspladser og kontor hvor folk sidder meget ned ved en computer, at man køber ergonomiske kontorstole.
Her vælger nogle arbejdspladser at hver enkelt medarbejder får en stol der passer til dem, og her har man ofte en ergoterapeut ud og finde ud af hvilken stol der passer til den enkelte medarbejder.
En anden type er Særlige behov kontorstole som er til udfordringer som stift ben, forskellig benlængde, funktionsnedsættelse, nedsat førlighed o.l.
RH kontorstole er en anden type kontorstol, som er designet af en Svensk designer, som har lavet denne type kontorstol for at, folk kan få mere bevægelighed når de sidder ned, stolen giver en god aflastning, og grunden til dette design er at det øger iltningen i blodet, som giver mere energi og arbejdslyst. Se et udvalg af forskellige typer kontorstole. 

Gamer stole – hvorfor? 

Der findes kontorstole specielt designet til gaming, men hvorfor kan man ikke bare bruge en almindelig kontorstol når man skal game?
Gamer stole har ofte et specielt farverigt design, ofte lidt racerbilsæde inspireret, dette for at få et fedt look. Men der er også ergonomiske dele i en gamer stol, du kan f.eks. ofter læne stolen nærmest vandret tilbage, da mange godt kan lide at slappe af imens de gamer, og du kan også på nogle justere højde, og placering af f.eks nakkepude og ryglæn. Det skal være så behageligt at game som muligt, og du skal kunne gøre det i den position der passer dig bedst.