Det der trendede mest i julen 2018

0
1363
blåt juletræ

Julen er traditionernes fest, men der er dog enkelt ting der ændrer sig i den søde juletid. Et af de ting som igen kom på mode i julen 2018 var de såkaldte julesweaters med motiver på.
En gammel klassiker, men som i mange har ikke har været smart at have på, eller ingen i hvert fald gik med. Men denne jul blev det trendy, at have en julesweater på til julefrokosten eller bare på arbejdet.  

Stigning i salg og udbud af julesweaters 

Stigningen af salget af julesweater steg ekstremt i 2018, og det skyldtes blandt andet en ny spiller på markedet, som forstod at gøre julesweaterne smarte og sjove og sælge dem på den rigtige måde. Det er nemlig jule-sweaters.dk. De har et bredt udvalg af julesweaters både til mænd og damer.
Motiver fra de helt klassiske strik motiver, til motiver af f.eks. Donald Trump der siger “Make christmas great again”.
Folkene bag jule-sweaters tror på at 2019 bliver ligeså stor, salgsmæssigt med julesweaters.  

Julesalg på nettet slog igen rekord 

Igen i 2018 slog salg på nettet rekord, som det havde gjort de tidligere år. Fra 1. til 19. December var der 18% flere transaktioner i forhold til året før, ifølge Nets.
D. 18. december steg salget med 90% i forhold til samme dag året før. Hvor d. 19. December så havde 25% mindre salg, men det skyldtes ifølge eksperter at julen lå en mandag, så der var en weekend i vejen, så derfor har folk bestilt i god tid for at være sikker på at få pakkerne inden jul. 

Flere spiser and end flæskesteg 

Flest danskere spiser and juleaften, og det er indenfor de seneste 10-15 års tid at andestegen er blevet mere og mere populær juleaften.
Risalamanden er dog ikke overraskende nok, stadig den mest populære dessert at spise juleaften.