Uforudsete udgifter – spar på dem

0
1198
sparegris

De uundgåelige, de kommer når man mindst venter dem og ofte når man mindst har brug for dem. De uforudsete udgifter. Om det så er bilen der skal på værksted, eller om det er en af de hårde hvidevarer der er stået af, så kommer de altid ubelejligt.
Så sørg nu for at få mest ud af dem, undersøg markedet, hvor er det billigst at få løst problemet.  

En låsesmed er ikke bare en låsesmed 

Hvis du f.eks. låser dig selv ude af din egen bolig, skal du have fat i en låsesmed. De fleste ville nok søge på låsesmed og den by man bor i, og så tager man den første. Men det er vigtigt og kan faktisk spare dig tid at undersøge hvilken låsesmed der har det bedste omdømme og er hurtigst til at rykke ud, og samtidigt hvem der kan gøre det til en ordentlig pris.
Hvis vi antager du bor i Glostrup og har låst dig ude, når du kommer hjem fra arbejde. Så ville du hvis du søger på google “låsesmed glostrup” og du brugte noget tid, nok ende med at vælge Danlaase.dk da de har de bedste omdømme og de bedste priser. Se mere om Danlaase her. 

Hvad kan du gøre for at være klar når den rammer  

Det er som sagt uundgåeligt at undgå disse uforudsete udgifter, derfor kan man ligeså godt forberede sig på dem.
Spar op hver måned, og prøv eventuelt at regn ud, hvad der kunne komme af uforudsete udgifter. Såsom, hvad koster en ny opvasker? Hvad koster det er få lavet bilen? O.l. så gør det uforudsete udgifter forudsete.
Overvej at få lavet en opsparingskonto, som man ikke bare kan overføre til og fra, da det ofte kan friste at overføre fra opsparingen hvis man ikke har så mange penge sidst på måneden.