Lad andre stå for din rengøring

0
1288
rengøring

Vi lever i en travl verden, og vi har næsten ingen tid til os selv, eller det vi har lyst til. Vi arbejder 8 timer om dagen og sover 8 timer, det vil sige vi har 8 timer til alt andet. Det vil sige handle ind, hente børn, lave mad, vaske op, gøre rent, gøre sig klar til at skulle på arbejde. Så det er ikke mange timer man har til fornøjelser.  

Kan man gøre noget for at få mere tid? 

Du kan sagtens få mere tid til dig selv, hvis du får andre til at ordne nogle af de sure pligter for dig. Her er rengøring en stor tidssluger som man sagtens kunne bruge på noget andet meget sjovere, som tid med børnene eller foran tvet hvis man har haft en lang dag.
 

Er det ikke dyrt med rengøringshjælp? 

Det er vigtigt at når man begynder at lede efter rengøringshjælp, at det er et troværdigt rengøringsfirma man hyre, og at de har et godt omdømme, det kan være på trustpilot eller andre ratingsider. Derudover kan man selvfølgelig også kigge på hvor meget de skal have i timen. Gennemsnitligt koster en rengøring omkring 500 kr. For 100 kvm. Og det skal gøres hver 14. Dag ca for at det ikke bliver for beskidt.
Et rengøringsfirma som er værd at tage med i overvejelserne er firmaet Tennberg. De har 12 års erfaring og er meget anerkendte, og godt anmeldt på diverse rating sider, dvs. Folk kan lide deres service og pris. Tennberg tilpasser prisen efter dine behov og størrelsen på din lejlighed, så de har ingen faste priser, da en rengøring kan være meget varieret husstand til husstand, så derfor aftales prisen efter en snak med dem. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Tennberg kan du gøre det her