Her er Danmarks bedste arbejdsplads 2018

0
1283
Personer samler hænder

Hvert år kårer Great Place to Work Danmarks bedste arbejdsplads. 2018 var ingen undtagelse, og prisen gik denne gang til den nordjyske IT-virksomhed Elbek & Vejrup. Prisen har vakt stolthed og glæde hos ledelsen såvel som medarbejderne, der har taget hul på et nyt år på fornemste vis.

Den bedste blandt 135 danske virksomheder

Great Place to Work analyserer og certificerer virksomheder på globalt plan og sætter på mange måder standarden for den gode arbejdsplads. Analysevirksomheden har på baggrund af trivselsundersøgelser kåret Elbek & Vejrup som Danmarks bedste arbejdsplads. I alt deltog ca. 30.000 medarbejdere i 135 danske virksomheder i den omfangsrige undersøgelse. Samtlige 130 medarbejdere i Elbek & Vejrup svarer, at de betragter deres arbejdsplads som et godt sted at være, og derfor løb virksomheden i sidste ende med prisen.

Medarbejderne skaber den gode arbejdsplads

Ifølge den administrerende direktør, Niels Elbek, har medarbejderne altid været højt prioriteret hos ledelsen, som har gjort en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø i virksomhedens seks afdelinger. Han fastslår dog også, at sejren i sidste ende er medarbejdernes fortjeneste. Ledelsen kan kun opsætte rammerne, men det er op til medarbejderne at tage dem til sig og skabe et godt miljø – og det har medarbejderne i Elbek & Vejrup i den grad gjort.

Glade medarbejdere giver vækst

Elbek & Vejrup er et eksempel på, at der ofte er en sammenhæng mellem medarbejdertilfredshed og vækst. Virksomheden sigter efter at være de bedste inden for deres felt, og med deres meget positive omdømme, tiltrækker de både engagerede og dygtige medarbejder. De er eksperter i ERP-systemer og tilbyder forretningsrådgivning og udvikler IT-løsninger, der optimerer forretningsprocesser hos deres kunder og samarbejdspartnere. Deres evne til hele tiden at dygtiggøre sig og holde sig opdateret, gør dem ikke kun til en behagelig arbejdsplads, men også til en succesfuld en af slagsen.