Har du hørt om årets sommerfest?

0
1476

Hotel D’Angleterre, Jokeren, Erann DD, Stagebreakers samt en DJ. Så bliver det ikke bedre. Har du ikke hørt om årets elegante sommerfest endnu? Så læs bare videre. Det er nemlig sammensætningen, der er til sommerfesten.

Hvad får man?

Selve festen afholdes altså på et af Danmarks mest fine og berømte hoteller, nemlig Hotel D’Angleterre som blandt andet er kendt for dets eksklusivitet samt smukke julelys hvert år. Selvom julelyset er pakket ned til sommerfesten, så er der garanteret fest i smukke omgivelser. Til festen kommer Jokeren og Erann DD og underholder. Derudover kommer Stagebreakers samt en DJ. Med i prisen er der en velkomstdrink, en overdådig sommerbuffet samt fri øl, vand og vin under middagen. Derudover er der mulighed for tilkøb af drinks i baren. Der vil også være en vært på aftenen samt garderobe til overtøjet.

Hvem arrangerer festen?

Det er Grunk Event, som arrangerer den store sommerfest. De er Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster og fester til det danske erhvervsliv fordi kvaliteten altid er i højsædet. Du er derfor garanteret at der er styr på det hele i løbet af hele aftenen.

Hvor kan man tilmeldes?

Sommerfesten er kun for virksomheder, så hvis du selv er chef, så må du invitere dine ansatte med og holde årets sommerfest der. Så slipper du også for at skulle arrangere noget andet og du er garanteret glade medarbejdere. Hvis du ikke selv er chef, så må du præsentere ideen for din chef, måske synes han/hun også det er en god ide. Der er 4 forskellige datoer, som du kan vælge imellem, men vent ikke for længe, man ved aldrig hvor hurtigt, at de bliver udsolgt. Prisen er kun 1.499 kr. ekskl. Moms. Hvis I kommer imellem 20 og 120 personer, så har I mulighed for at få egne lokale med efterfølgende adgang til Palmehaven. Er du interesseret? Så kan du læse mere her.