Sådan tjener du mange penge

0
1381

Måden at du tjener mange på, er ved at investere dem, så dine penge bliver til flere. Grundlaget for dette er selvfølgelig, at man allerede har noget penge at investere. Der findes mange forskellige investeringsforeninger. Det er vigtigt, at du her vælger en investeringsforening med få omkostninger. Få omkostninger øger nemlig sandsynligheden for højere afkast og hvem er ikke interesseret i det? Hvis du allerede gør brug af investeringsforeninger, så kan du teste dine omkostninger ved at bruge omkostningstesten her.

Ikke interesseret i investering?

Hvis du ikke vil investere dine penge eller måske endnu ikke er nået dertil, hvor der er noget at investere, så er der andre måder at tjene penge på. Du kan vælge at tage nogle ekstra timers arbejde, så der på den måde kommer flere penge ind hver måned. Du kan også vælge at spare. Der findes mange måder, at man kan spare penge på. Det kan være, når du handler dagligvarer ind. Her kan du gå efter flere tilbudsvarer eller varer, som er sat ned på grund af, at sidste salgsdato snart udløber. Det kan også være ved at købe mindre ind. Ofte har de fleste af os en tendens til at handle alt for meget ind, som alligevel ender med at blive smidt ud.

Et andet sted du kan spare er på diverse abonnementer. Har du f.eks. både abonnement til Netflix, Viaplay, Spotify osv., så kan du overveje om du skal melde nogle af disse af. Det kan være, at der er nogle af dem, som I faktisk slet ikke bruger eller ikke har brugt i et stykke tid. Så meld disse fra. I kan altid melde dem til igen, hvis I får lyst. Derudover er der regninger som til telefon, fitness, el osv. Kan I måske vælge et billigere mobilabonnement, et billigere fitnessabonnement – eller måske helt melde det fra, hvis I ikke bruger det. Nogle gange kan det også godt betale sig at undersøge andre elselskaber, der måske kan gøre det billigere.

Der findes altså flere måder at spare eller tjene flere penge på om man vil. Når du først har sparet penge sammen, så kan du senere investere dem, så få bliver til flere.