Velkommen tilbage til jer, som følger med.

Jeg har været væk et stykke tid, fordi jeg simpelthen har haft så meget.. En masse dejligt arbejde, og så har julen og nytår taget en masse tid. Men NU! Der er jeg tilbage..

Jeg var sammen med Christel for lidt siden i Slagelse. Der kom vi ind på et emne, der faktisk var lidt sjovt at snakke om, som jeg tænkte, jeg sagtens kunne lave et indlæg om. Hvis jeg nu var med i Paradise Hotel igen, så havde jeg nok været ret så anderledes! Jeg har udviklet mig ekstremt på de her to år, siden jeg var dernede. Men hvordan mon jeg ville være? Selvfølgelig mig selv.. men måske nogle gear højere..

Nanna Paradise 2

Hvad jeg mener med det er, at jeg ville være mere ‘tryg’ i form af, jeg nu vidste hvad det hele faktisk gik ud på. Jeg havde helt klart været en del vildere til festerne, (Dengang var jeg ikke kedelig, dansede og festede på livet løs!) men jeg vidste, hvordan jeg festede i Danmark, og hvis jeg en dag, på en eller anden tilfældig måde, landede på hotellet igen, så ville jeg give den 110 procent hver aften.

Taktisk, så gik MIN måde at spille spillet på ret godt sidst. Det altid godt at være velset blandt gæsterne. (Det hele var ikke kun spil, jeg kunne med dem alle)  Den stil havde jeg nok stadig brugt, men havde nok taget flere chancer og kommet lidt mere på dybt vand..

Nanna Paradise 3

 

Alt det her, det kan jeg jo sagtens sidde og sige nu, hvis det skete, så kunne det selvfølgelig gå en helt tredje vej.

Om jeg overhovedet ville deltage igen? Det kommer an på SÅ meget. Hvor jeg står i forhold til mit privat liv? Ville jeg komme ind start, midten eller til sidst? Osv osv.. Men det er en sjov tanke at have.. 🙂

 

Knus fra Nanna