Hej vennerne!

For at i lige kan lære mig, en smule bedre at kende. Så kommer her fem ting, i (måske) ikke vidste om mig. Ja, nogle af dem, er måske en smule mærkelige.. Men vi alle har jo, vores små særheder 😉

 

image

1. Platfodet.. Oh my lord, hvor har jeg haft kampe med mine fødder.. Jeg er RIGTIG meget platfodet, DVS at jeg går meget indad ved min hæle. Ergo, så ødelægger jeg alle mine sko, da de får et hul på siden, fordi jeg træder så forkert. Hvis i ser mig, så kommer i til at lægge rigtig meget, mærke til det nu..

2. jeg er ikke rigtig bange for noget. okay, jeg bryder mig selfølgelig ikke om kryb, såsom edderkopper og kakkelakker.. Men med andre ting, er jeg nok lidt overmodig. Jeg har ikke højdeskræk, ville herre gerne springe faldskærm osv. Har det fint, med at gå alene i mørke hjem.. Jeg er aldrig rigtig bange..

3. Men! Punkt to, er altså noget, der er sket med årene, jeg har selfølgelig ikke altid været sådan.. Jeg havde én frygt, som jeg kæmpet med, da jeg var barn til igennem teenage årene. Jeg kunne ikke gå i bad, hvis jeg var alene hjemme. Der var jeg bange! Og jeg ved ikke hvorfor.. Jeg kunne ikke se, hvad der foregik omkring mig, hvad der skete nedenunder (boede i rækkehus dengang) og det var en decideret frygt. Jeg er heldigvis kommet af med den nu, men skal stadig have døren åben, hvis jeg er alene hjemme og skal i bad..

4. Jeg har seks tatoveringer. Jeg laver en video, hvor jeg forklare, hvad hver enkel betyder. Fem af dem, betyder noget for mig.. Og én ikke så meget 😉

5. Jeg har gået, til nærmest alt slags sport.. Ridning i elleve år! Håndbold, gymnastik, freestyle dans, cheerleading, mavedans, spejder (Tro det eller ej haha..) osv osv, min mor har haft travlt..

Det var fem om mig! Nu ved i også det.

Knus fra Nanna!