Hvor blev min “perfekte” datter af?
Hun skriger ørene væk på mig😳

Denne her graviditet var meget anderledes end med Mason. Med Mynte blev jeg sent sygemeldt og kunne røre mig og jeg tog meget mindre på.
Da Mynte så skulle til verden, var det også under rolige omstændigheder.
Alt virkede så godt, og jeg var så lykkelig og glad for, at det hele bare var så skønt. Hun var altid glad og nem at putte og det hele.

MEN da hun ramte 7. uge, var det som om, at der skete noget inde i hende, som ændrede denne lille skønne pige til en lille “djævel” 😉
– forstå mig ret.

Skrigeture

Pludselig kunne hun nemt tage to timer med skrigeture om aften fra kl. 20-22, og først snakkede vi om, at det sikkert var tidlige tegn på det andet tigerspring, men da det havde stået på i en uges tid, tog jeg kontakt til lægen for at få hende undersøgt. Jeg kunne ikke slappe af, når skrigeturene begyndte, og selvfølgelig kan hun mærke det på mig og derfor bliver hun mere urolig.

Lægen undersøgte hende og kommer så frem til det, som jeg havde “håbet” på at få at vide; at hun var perfekt, men jeg bare havde fået et barn, der bare ville græde lidt sidst på dagen – aka. aftenkolik.

Ro på

Jeg var lettet, for endelig vidste jeg, at der ikke var noget galt. Og kolik er ikke farligt og er normalt noget, der går væk når hun bliver omkring 3 måneder.
Men fuck det er hårdt, når det står på, og man kommer dertil, hvor man tænker; er der nogen, der vil have et barn gratis? 🙈

Men allerede samme aften, som jeg havde været hos lægen, da hun begyndte med at skrige præcis kl 20.00, kunne jeg slappe mere af og derfor kunne jeg bedre berolige hende – og så tog skrigeturen faktisk kun 15 minutter.
Men selvom det kun er få minutter vi snakker om, er jeg stadig træt og går bare i seng lige bagefter.

Jeg elsker livet som mor til to ellers. Skønne børn og meget nemme, for på trods af skrigeturene, sover hun ellers fint igennem om natten, og hendes bror sover så tungt, at han ikke bemærker noget.

TABU?

Hvorfor skal det være forkert at fortælle, hvordan det virkelig står til hjemme hos en? Og hvorfor er det kun er de perfekte ting vi viser frem og fortæller om på nettet? På den måde oplever folk kun de positive ting.
Jeg har på intet tidspunkt langt skjul på – overfor min omgangskreds –  at jeg har det hårdt, når vi når omkring de klokken 20 om aftenen. Men jeg vil også gerne dele det med jer. Til tider er det nemlig også hårdt at være mor til to små børn.
Det er også derfor, at jeg har været væk på bloggen – jeg har været træt og ikke haft overskud til de store indlæg.

Hjælp ?

Er der nogen, der har gode råd til aftenkolik? Kender I til zoneterapi, eller andre former for ting man kan prøve for at hjælpe lidt på vej? Så skriv det endelig her i kommentarfeltet.

Se de søde billeder af Melissa og børnene her i videoen, hvor Melissa fortæller om sit liv som mor til to.