Her ses jeg med min bog ‘Din verden, din vej’ som vi også fik en kort snak om.

Efter sommerferien, bliver en spændende tid.

I starten af året, satte jeg mig ned for at finde ud af, hvad der er det mest rigtige for mig lige nu – karrieremæssigt. De sidste fire år, har bestået af Performance Udvikling, modelarbejde, at skrive artikler for henholdsvis Chrichri.dk, TV3 Casting og JuicyPlay – og min bog ‘Din verden, din vej’. (Læs mere om bogen her)

Dengang…

Jeg har altid haft et oprigtigt ønske om at arbejde inden for TV, og som lille pige mindes jeg at afholde mine egne TV- og radioprogrammer på mit børneværelse, hvor jeg interviewede veninder og familie. Mit ”show” dengang hed ”SJ” som stod for ”Sofie og Jasmin”. Sofie, var en veninde som boede på gaden, og som var medvært på ‘radioprogrammet’.

Mine TV-programmer kom faktisk i ”TV” dengang, forstået på den måde, at jeg lavede mine interviews foran mit webcam, som var slået til pga. mit karaoke-anlæg. Så istedet for at synge og se sig selv inde i fjernsynet, lavede jeg programmer, hvor jeg kunne se mig selv og mine gæster på skærmen.

I går…

jasmindrømme1

I går formiddags, kom DR Ultra forbi min lejlighed på Vesterbro, hvilket var første skridt ind i det drømme-erhverv. Det startede med, at jeg gerne ville arbejde i DR og fik fortalt, at det er svært at få en fod indendørs, men en måde at gøre det på, ville være, at skrive en idé til et program. Og det gjorde jeg. Jeg elsker børn og unge, og derfor fokuserede jeg på at udvikle et program til DR Ultra, som er et program for større børn. I samarbejde med to fra redaktionen, Pernille og Tommy, har vi stablet en spændende udsendelse på benene, som blev godkendt af ledelsen og sendes i august måned 2016. Hvor spændende!!

jasmindrømme2

I starten af august, går min anden drøm i opfyldelse, som også er inden for TV-kategorien. Indtil videre, holder jeg lige hvad det er, lidt hemmeligt, men en ting er sikkert og det er, at jeg ikke kan få armene ned af bare spænding og begejstring for den nye fremtid. Efter d. 9 august, glæder jeg mig til at kunne fortælle hvad det er❤

Hvad drømmer du om?

Vi allesammen drømmer, om alle mulige ting, store som små, men vi drømmer. Hvis du har lyst til at fokusere mere ind på hvad din drøm (eller drømme) er for en størrelse, så har jeg indsat et link til en øvelse, i et andet blogindlæg jeg har skrevet, HER, som forhåbentlig kan hjælpe dig med, at finde frem til det.

Men, hvad er du så god til, som lægger dig naturligt?

… Hvis det er et spørgsmål, som du også synes kunne være spændende, at kigge lidt nærmere på, så har jeg indsat en øvelse i indlægget her, som hjælper dig med at identificere dine styrker og derved give dig svaret på – hvad du er god til!

Sådan finder du dine styrker:

Brainstorm på 10 ting, du elsker at lave. Brainstorm på 10 ting, du er god til.
Brainstorm på 10 ting, du skal føle, have eller gøre for at få det liv, du ønsker.
Brainstorm på 10 ting, du er skabt til at gøre. Kig nu på ligheder og sammenhænge.
Prioriter de 7 vigtigste i alle 4 områder. Prioriter nu de 3 vigtigste i alle 4 områder.
Skriv dine svar ned her…
(PSST. Læs endelig med på mit andet indlæg om styrker HER.)

God fornøjelse!

Kærlig hilsen

Jasmin

OBS. Øvelelsen er fra min bog DIN VERDEN, DIN VEJ – Læs mere her: www.dinverdendinvej.dk