Den første dag. 

Vi blev kørt ud til et palads af drengene, da de hentede os. Aldrig har jeg set så smukt og idyllisk et hus. Her skulle vi tilbringe de næste 3 dage!

Da vi står op på dag nr. 1, bliver vi mødt med lækker morgenmad med ALT hvad hjertet begærer. Denne dag stod på en masse lækkert. Vi skulle en tur på markedet- og der kan man bruge RIGTIG meget tid, skulle jeg hilse at sige! Det var en meget kulturel oplevelse at gå rundt i de små overdækkede gader. Vi brugte det meste af dagen på det projekt, vi var kommet for at lave! Fik jeg sagt, at det bliver rigtig fedt? Glæd jer! Vi tog derefter tilbage til huset for få hygget ved poolen, spise lækkert marokkansk mad, og nyde omgivelserne, inden vi skulle være på igen dagen efter!

Vi havde den sødeste kammerat, som arbejdede i huset. Mo, som vi kaldte ham arbejde i huset, og var muligvis verdens bedste mand til at sørge for, at vi allesammen fik verdens bedste oplevelse.

Dag 2:

På 2. Dagen var vi tidligt ude af fjerene. Eller så tidligt som muligt i hvert fald – nogle af drengene havde nok fået lidt for meget alkohol aftenen inden. Men denne dag stod også på en masse lækre ting, lidt anderledes end dagen forinden!

Denne dag indeholdt nemlig intet mindre end kameler, ATV’er og endnu et vanvittigt fedt hus! Første punkt på dagsordenen var en tur på ATV’er, samt kameler hvis vi kunne nå det. Da vi kommer frem får vi desværre et opkald fra vores anden aftale, omkring at vi ikke har så lang tid til det besøg som først forventet! IND i taxa’erne igen, og så ellers afsted ud i det nye hus! Det skal lige siges, at vi naturligvis sad fuldstændig meget i kø, så vores tidsplan blev yderligere presset! Satannnns! Efter at have færdiggjort arbejdet ude i huset (husk lige at glæd jer til at høre/se resultatet), tog vi tilbage til ATV aftalen! Vi fik alle 7 en ATV hver, og så var det ellers bare afsted, så vi kunne finde så øde et sted, som muligt. Vi formåede at få det hele til at lykkes trods en MASSE stress, og vi havde allesammen en virkelig god dag! Dagen sluttede af med, at vi tog ind til byen, ind på markedet og fik en rigtig lækker omgang aftensmad i en meget hyggelig lille biks. Vi fik færdiggjort de projekter, vi skulle, og afsluttede turen med at hygge med drengene hjemme i huset.Det her var min oplevelse i Marokko. På trods af den lange transporttid, og vi snildt kunne have brugt (meget) længere tid i Marokko, fortryder jeg på ingen måde, at vi tog afsted.

Jeg havde den vildeste oplevelse med Nikoline, og jeg fik nogle nye bekendtskaber, som jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge meget mere tid sammen med i fremtiden.Jeg glæder mig meget, til at kunne fortælle jer om hele projektet – men jeg bliver desværre nød til at vente lidt endnu. Jeg kan kun sige én ting.. det så svært 😉

//Jasmin Melina