I aftenens afsnit skulle jeg vælge mellem Jonas og Philip..

Philip og jeg havde stået sammen i flere uger inde på hotellet. Vi har haft det så sjovt sammen, han er simpelthen den bedste fyr. Men da han smed Lenny ud, lå det lige pludselig i kortene, at han skulle stå sammen med Nanna, på trods af at vi var partnere.
Så selvom Philip sagde, at vi stadig skulle stå sammen, vidste jeg, at han til hver en tid ville smide mig ud fremfor Nanna. Det var blandt andet også derfor, jeg blev nødt til at smide Nanna ud.
Til morgenmaden fik Anders et brev om, at han måtte frede sig med en pige, han valgte selvfølgelig Simone.

Philip tog fat i mig med det samme efter morgenmaden og fortalte, at han blev nødt til at være ærlig og fortælle mig noget.
Philip forklarede, at han ville have haft stået sammen med Nanna til finalen – jeg konfronterede ham derfor med, at jeg var hans 2. prioritering.
Philip forsatte med at forklare sig, og han forklarede, at han var frustreret over, at Anders og Simone var blevet fredet sammen, da han ønskede at stå med Simone, nu hvor han ikke kunne stå med Nanna.
Alt imens Philip forklarede sig, tænkte jeg bare; du har lige skudt dig selv hårdt i foden, du sidder og graver din grav dybere og dybere, kære Philip. Jeg var helt i chok.
Vi var så tæt på en finale, og det handler om at kunne stole på hinanden – Philip havde kunne stole på mig igennem hele spillet – indtil den samtale.
Jeg var ikke ”bare” hans 2.prioritering, men jeg stod nr. 3 på hans liste.

Efter den samtale, var jeg så indebrændt på Philip, men jeg vidste, at jeg blev nødt til at spille mine kort rigtigt, og ikke få Philip til at fatte mistanke. Derfor lod jeg som ingenting.

Folk kan mene, det er kynisk spillet, eller at jeg er en isprinsesse. Jeg er ligeglad, jeg skal ikke være nogens 2. eller 3. prioritering.