Hej med jer, som stadig synes det er interessant at følge med i mit liv.

Jeg beklager at jeg har været fraværende på bloggen, men jeg har lige haft mange ting at se til.

Mange har spurgt mig om, hvad der fik mig til at deltage i Paradise Hotel.
Det er faktisk 3. År i træk at jeg har kontakt med casterne til Paradise Hotel. Da jeg var 18 år, var jeg til casting til Robinson – men de synes åbenbart at jeg passede bedre til Paradise Hotel – og ønskede at jeg skulle til casting til dette i stedet .. På Daværende tidspunkt, blev jeg nok ”lettere” tøsefornærmet – og ønskede ikke at møde op til casting. Jeg så mig mere som en potentiel robinsondeltager end en paradise-deltager.
Sidste år, omkring August blev jeg igen kontaktet af den sødeste caster.. Hvad der fik mig til at ændre mening, ved jeg ikke. Men jeg indlod at møde op til en casting i Århus. Castingen gik super fint, det hele foregik meget stille og roligt, jeg skulle bare fortælle om mig selv.. Jeg fik beskeden om at jeg var gået direkte videre til slutcasting i København… Bum bum.
En mindre detalje, var nu at jeg blev nød til at melde den til mine forældre og mine nærmeste veninder. Mine forældre synes sjovt nok ikke, at det var verdens bedste idé.. Min far troede endda at det var en joke.. Mine bedste veninder var også i chok, de kunne slet ikke forstille sig mig i et reality-program. Men selvom de alle havde hver deres holdninger, så støttede de mig fra start af. Efter jeg havde været til slutcastingen i København – gik der ca. 14 dage og jeg fik en opringning om, at jeg skulle til Mexico. Jeg var ekstrem i tvivl om, om jeg virkelig skulle gøre det, men jeg synes også bare, at jeg var et sted i mit liv, hvor der skulle ske noget – og jeg vidste at jeg ikke ville få sådan en chance igen. Jeg satte dog tre simple regler op for mig selv – som jeg også fortalte mine forældre, for netop også at skulle stå til ansvar for det, når jeg nu kom hjem igen.
1. Regel; Ingen Sex – den regel vidste jeg med 110% procent sikkerhed, at jeg ville overholde.
2. Regel; ikke være nøgen – INKLUSIV når jeg var i bad – derfor jeg gik i bad med badetøj på.
3. Regel; ikke indgå i nogle unødvendige konflikter – tæl til 10 jasser og hvis det ikke hjælper, så tæl til 100(!!).
Efter jeg havde sat mig de 3 regler, havde jeg en god mavefornemmelse, og valgte derfor at skrive under på kontrakten.
Så mere præcist – valgte at deltage i Paradise Hotel, fordi jeg ønskede at der skulle ske noget i mit liv, møde nogen nye mennesker og blive udfordret.
Jeg er i dag glad for, at jeg inden min deltagelse havde taget mine forbehold, jeg er sikker på at det har været med til at give mig en god oplevelse, i at have deltaget i Paradise Hotel.
Jeg valgte at overholde mine retningslinjer, og jeg fortryder derfor ikke min deltagelse.

//Jasmin Melina