Til jer, som følger med på Snapchat og Instagram, så har I nok lagt mærke til, at jeg har været en tur i Marokko.
Jeg fik en opringning omkring et rigtig spænende projekt- det eneste jeg skulle medbringe var en veninde og mit badetøj! Jeg valgte at takke ja, og 5 dage senere sad min veninde, Nikoline, og jeg i et fly på vej til Marokko.
Jeg kan desværre ikke røbe, hvad det er for et projekt endnu, men jeg kan fortælle jer, at det bliver fedt! Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente mig, til hele arrangementet – så jeg blev meget positivt overrasket.
Nikoline og jeg havde noget af en turbulent start på rejsen. Turen lød fra Kastrup lufthavn til Bruxelles, hvor vi skulle få 5 timer til at gå, inden afgang fra Bruxelles til Marrakech, Marokko. Undervejs stødte vi ind i et par forhindringer. Ikke nok med, at vores billetter ikke var korrekt confirmet, og vi derved måtte løbe fra person til person for at få det fixet, så var vi ret tæt på ikke at nå flyet til Bruxelles. I Bruxelles var det samme tur om igen med de skide billetter, men vi fik det hurtigt ordnet og var klar til at tjekke ind.
Da vi er godt 10 minutter inde i festlighederne, og min tålmodighed forlængst var opbrugt, så vender Nikoline sig rundt, kigger rigtig mærkeligt på mig og spørger ‘’Jasmin. Hvor fanden er din kuffert?’’. Her går det op for mig, at jeg har parkeret min kuffert et ukendt sted, og så kan man vidst godt sige, at jeg går lidt i panik. Og midt i alt min panik, så pakker Nikoline telefonen frem og filmer mig hele vejen, mens hun er ved at dø af grin, på min rejse efter kufferten. God kammi! Jeg fandt heldigvis min kuffert rullende for enden af båndet ved check-in. Fuldstændig forladt. Så langt så godt! Vi er nu klar til afgang mod Marokko, og kommer afsted uden problemer. Da vi kommer frem, ganske vidst helt pakket ind i både hættetrøjer, dun jakke og lange bukser, står drengene klar til at modtage os. Vi blev mødt af 5 dejlige drenge, 32 graders varme og måske verdens smukkeste lufthavn. Her er vi begge to godt klar over, at 3 dage er ALT for lidt…….
Jeg kommer naturligvis nærmere ind på hele turen til Marokko i mit næste opslag. I skal glæde jer! Så hold jer opdaterede!

//Jasmin Melina