*Reklame* 

Hej alle sammen ❤️

Vil gerne dele dette opslag med jer , håber I vil bruge 2 min på at læse …
Jeg har længe gået med en følelse/ og en tanke jeg vil dele med jer – i mange år, faktisk siden jeg var 16 år, har jeg haft bøjle på min tænder, og jeg har været oprigtig ked over, at de er blevet så misfarvet og medtaget af bøjlen, samt den alder jeg nu har fået. Jeg har været til tandlægen i  sidste uge og snakke om blegning af mine tænder, hvilket min tandlæge ikke ville anbefale, da det kan være kraftigt for tænderne, og især når man stadig har en ung alder …

Hvad ønsker jeg ?
Jeg vil egentlig ikke have mine tænder mere hvide, men ønsker egentlig kun at have naturlige hvide tænder og måske fjerne lidt misfarvninger og gøre dem flottere, som de oprindeligt har været.
Jeg går meget ind for naturlige produkter og ikke alt muligt kemisk fis.
Jeg har længe brugt meget tid på at lede efter et helt rigtigt produkt på nettet , som jeg føler er det rigtige for mig, og hvor jeg føler, jeg ikke bliver snydt eller får et produkt, som ikke kan stå inden for, hvad der bliver lovet !

Så hvilket produkt ??
Jeg har valgt at bestille Sanzi Beauty charcoal teeth whitening , fordi der står det er organisk og at det fremstillet af 100% naturlig kokosnøddeskal, og ikke skadeligt, og ingen kemikalier og heller ingen tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt, hvilket er lige i min ånd, og jeg tør godt at prøve dette produkt på mine tænder 😋 Jeg er sikker på, der er mange, der går med præcis samme følelse som mig og har de samme tanker. Jeg vil i hvert fald prøve det og se, om det er noget for mig, og noget jeg kan stå inde for ☺️ Jeg lover at komme med min mening og mit resultat samt konklusion om dette produkt ❤️!!

I videoen her kan I se mig vise, hvordan man bruger produktet på den helt rigtige måde

– Kærlighed til jer -Christina Maria ❤️❤️❤️