Hej alle sammen og glædeligt nytår.

I det her indlæg vil jeg sikkert blive kaldt billig, luder og jeg ved ikke hvad. Men jeg er ligeglad. Jeg ved selv, at jeg bestemt ikke er billig, så fuck hvad andre tror.

Er sex på første date go eller no go?

Jeg har ikke selv sex på første date, og det er udelukkende fordi, at jeg rent faktisk godt vil lære personen, jeg dater at kende først. Meeeeen

Jeg kan da til gengæld godt se fordele ved at have sex med en, man dater på f.eks. 4. date.

Det kan jeg fordi, at det jo er spild af tid at date og lære en person at kende for meget, hvis det slet ikke fungerer i sengen. Så kan man have nok så meget til fælles, men der er jo ingen der på længere sigt, vil indlede et forhold med en, hvor det bare ikke fungerer i sengen.

Og det kan da godt være, at med tiden vil sexlivet blive bedre, men man kan bare aldrig regne med noget 100 procent, hvis det er dårligt til at starte med.

Så jeg synes hverken, at det er billigt at have sex med en på første, anden, tredje eller fjerde date.

Personligt har jeg en deal med mig selv om, at jeg ikke har sex med en person før minimum 4. date, men det er udelukkende for ikke at blive udnyttet. Der er så mange fuckboys, og jeg har brug for at vide, at når jeg har sex med en, så er det fordi, at han oprigtigt synes om mig som person og ikke bare fordi, at han er liderlig.

Hvad synes I?

-Caroline